Ioana Ginghină s-a ales cu câteva kilograme în plus

by Cristian Dobre

Ioana Ginghină se află de două luni în izolare, alături de fiica ei și de noul iubit. Vedeta nu a ieșit din casă decât de două ori și s-a protejat împotriva coronavirusului.

Într-un interviu acordat revistei VIVA!, actrița a povestit ce s-a întâmplat în ultima perioadă și cum a afectat-o financiar lipsa activității. „Păi, ce-i drept, m-am îngrășat un kilogram, dar cred că în maximum o săptămână scap de el. A fost acum, cu mâncatul de Paște, dar îmi revin repede. Nu am făcut mari excese alimentare, doar că nu prea mă mișc. Fac sport, dar efortul nu este același ca într-o zi de muncă. Eu eram super- activă, mergeam mult pe jos, mă mișcam, iar acum sunt foarte statică”, a spus Ginghină pentru revista VIVA!

Ioana a recunoscut că din punct de vedere financiar, nu a fost afectată foarte mult. „Nu mă pot plânge, sincer. Adică am pierdut mult cu această pandemie, pentru că era o perioadă de evenimente și făceam mulți bani, însă școala de actorie merge, am mai prins proiecte pe online, deci este relativ OK. Acum nici cheltuielile nu sunt așa de mari, deci mă descurc binișor”, a mai adăugat vedeta.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments