Ioan Cristina: ”PNL a susţinut, la Helsinki, creșterea subvențiilor la hectar pentru fermierii români”

by Andreea Radu

Senatorul Ioan Cristina participă, zilele acestea, alături de o importantă delegaţie a Partidului Naţional Liberal, la Congresul PPE de la Helsinki.

Reprezentanţii delegaţiei române s-au întâlnit, cu acest prilej, cu Manfred Weber, cu candidat la președinția Comisiei Europene.

„Cu acest prilej au fost abordate în special tematici europene dar au fost atinse și puncte pe care noi le considerăm importante, de exemplu, un mecanism de creștere a subvențiilor la hectar pentru fermierii români, astfel încât subvenția să ajungă cât mai aproape de media europeană, pentru a crește competitivitatea fermierilor români pe piața europeană și pe piața internațională”, a spus senatorul Ioan Cristina.

„Uniunea Europeană trebuie să rămână un factor prin care să se manifeste coeziunea economică și socială și să fie susținute zonele care nu sunt suficient de dezvoltate astfel încât să se apropie cât mai mult de nivelul de dezvoltare europeană. De asemenea, i-am împărtășit preocuparea noastră legată de faptul ne dorim o Europă  unită, o Europă de națiuni egale, o Europă din care toate țările să aibă de câștigat”, a mai declarat senatorul arădean.

Facebook Comments