IOAN CRISTINA: „L-AM INTREBAT PE STROE DACA O SA-I DEA CLADIREA DE PE MARASESTI LUI FALCA. MI-A RASPUNS CA O SA-I DEA M…““

by Cosmin Mihuta

Preşedintele PNL Arad, Ioan Cristina, a declarat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, că fostul ministru de Interne i-a confirmat, în urmă cu câteva luni, că nu-i va da clădirea de pe Mărăşeşti primarului Gheorghe Falcă, pentru a muta şcoala generală nr. 1. Ioan Cristina a povestit că a fost contactat, prin intermediari, de Gheorghe Falcă, să meargă împreună la ministrul Stroe. „Eu l-am sunat pe domnul Stroe, să-l întreb dacă e nevoie să vin şi eu. Mi-a spus că se descurcă el cu domnul Falcă. Apoi, l-am întrebat dacă o să-i dea clădirea şi mi-a răspuns că o să-i dea m…“, a spus Ioan Cristina.

Declaraţiile preşedintelui PNL Arad fac lumină definitiv în această poveste, care ne arată din nou cât preţ putem pune pe cuvântul lui Gheorghe Falcă. Ne amintim că, în urmă cu câteva luni, Falcă s-a bătut cu pumnul în piept că a discutat cu ministrul de Interne, Radu Stroe, şi că va primi clădirea de pe Mărăşeşti. Ba mai mult, a iniţiat şi un proiect de hotărâre în acest sens, în CLM. Iată, însă, că liberalii fac lumină şi ne arată că, de fapt, totul a fost o poveste ţesută de Gheorghe Falcă pentru a-şi masca alte interese, şi că, în realitate, Radu Stroe nu avea nicio intenţie de a ceda acel sediu pentru că, aşa cum s-a scris în nenumărate rânduri, acolo funcţionează Poliţia de Frontieră şi, în plus, s-au făcut investiţii din fonduri europene.

.

Facebook Comments