Întrecere socialistă și la CJA: Cionca și Bâlcea anunță săptămânal că finalizează drumul Pâncota – Seleuș

by Cosmin Mihuta

Mai marii Consiliului Județean Arad sunt fără îndoială în criză de subiecte, adică de realizări. Probabil o fi o tactică de comunicare, de care noi n-am auzit, să-i anunți pe arădeni, în fiecare săptămână, că finalizezi curând un drum despre care toată lumea știe cât de prost a fost făcut, cel puțin partea de fundație și primul strat de asfalt, fiind nevoie după nici două luni să intre în reparații.

Este vorba de drumul Pâncota-Seleuș, care cică e gata acușica. Din nou. Acum vreo câteva zile ne-o spunea vicele Bâlcea, care a găsit și scuza pentru care au întârziat lucrările: a murit patronul firmei care trebuia să reabiliteze drumul. Știți cum se zice, mortul e de vină.

După ce ne-a lămurit Bâlcea ce și cum, anunțând că în curând e gata drumul, astăzi a ieșit și Cionca, cu lacrimi în loc, să ne anunțe că „Proprietarul firmei de construcții a murit într-un tragic accident de circulație, ceea ce a întârziat mult finalizarea lucrării“. De ce o fi fost nevoie să ne reamintească domnul Cionca, nu știe nimeni. Probabil nici comunicatorii de la CJA care vedem că se calcă pe bombeuri și ne trimit aceleași „noutăți“, când din gura lui Bâlcea, când din cea a lui Cionca.

Azi avem un caz fericit, vestea anunțată de Cionca vine la o distanță de câteva zile de când a anunțat-o și Bâlcea. Spunem că e un caz fericit, fiindcă în trecut s-a întâmplat ca cei doi să dea fiecare câte un comunicat, în aceeași zi, pe aceeași temă. Semn că e mare concurența și la CJA, nu numai pentru candidatura la Primăria Aradului.

În concluzie, în curând drumul Pâncota-Seleuș va fi finalizat. Până atunci, așteptăm noi comunicate pe această temă, de la cei doi, poate chiar luni să fie ziua norocoasă.


Facebook Comments