Întrecere socialistă la CJA: Cionca și Bîlcea se bat în comunicate de presă

by Florian Popa

Semnarea contractului cu constructorul pentru drumul Arad – Şiria – Pâncota, de marți, a însemnat un nou episod din întrecerea socialistă pentru imagine de la CJA. Cine să-și asume meritele: primul a ieșit la rampă vicele Bîlcea, care printr-un comunicat de presă ne-a anunțat cu lacrimi în ochi că „În sfârşit, avem constructor!“ și că vom avea un drum refăcut din fundaţie, în lungime de 30 km, care va înghiți 72 milioane de lei (cu TVA), bani obţinuţi din fonduri europene. Bîlcea s-a grăbit să-și aroge meritele, fiindcă avea nevoie ca de aer de o astfel de investiție, în lupta sa continuă cu prințișorul Bibarț, pentru poziția de candidat al PNL la Primăria Aradului.

După o oră, a apărut și Cionca, cu un comunicat pe aceeași temă. Probabil s-o fi ridicat mai târziu de la masa de după semnarea contractului. Tot cu lacrimi în ochi, Cionca a numărat cele 1304 zile de care a fost nevoie pentru a ajunge la acest moment al semnării contractului de modernizare a drumului județean Arad-Horia-Șiria-Galșa-Masca-Pâncota. „Am câștigat 62 milioane lei din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional, pentru finanțarea acestei lucrări. Majoritatea acestor 1304 zile au fost pierdute inutil din cauza birocrației care a făcut posibil ca până astăzi să nu poată să înceapă lucrările deși am avut bani în cont, deși a existat o dorință a administrației locale și a întregii comunități arădene“, ne anunță Cionca.

Curând începe bătălia în comunicate pentru pregătirea șantierului la acest drum, apoi pe începerea lucrărilor, primul metru asfaltat și așa mai departe. Doar se apropie campania electorală și e nevoie de multă imagine. Pentru cei care vor ajunge să candideze, fiindcă nu se știe niciodată de unde sare iepurele la PNL.

Facebook Comments