Intersecţia dintre „Bălcescu” şi „Decebal”, un pericol public!

by Paul Anghel

Intersecţia intre strada Nicolae Bălcescu şi bulevardul Decebal, din municipiul Arad, reprezintă un adevărat pericol public. Arădeanul Silviu Dascăl a sesizat Poliţia Locală pentru a lua măsurile care se impun pentru a evita un accident în această zonă.
Lucrările făcute aici au lăsat partea carosabilă afectată. Dacă lucrarea este terminată, întrucât nu există semne care să indice existenţa vreunui şantier, nu se explică bătaie de joc la adresa arădenilor. Intersecşia reprezintă un pericol pentru cei aflaţi în trafic. Acesta exemplu nu este singurul în care după ce a fost spartă o stradă, asfaltul nu a mai fost refăcut la stadiul iniţial.
„Conform cu sesizarea telefonică de la ora 21.00 pe nr. 0257-939, vă fac această sesizare în scris pentru a va informa despre pericolul pe care îl reprezintă şantierul localizat la intersecţia Bd. Dragalina cu Bd. N. Bălcescu (coborârea de pe Podul Decebal). Este vorba de un şantier nesemnalizat cu grapis şi asfalt decopertat, gropi în carosabil, urmare a unor lucrări pe carosabil. Starea în care este lăsată această lucrare reprezintă un pericol public, mai ales pentru vehicolele pe două roţi (motociclete, mopeduri sau biciclete) mai ales din cauza grapisului şi pietricelelor aflate pe carosabil dar şi pentru autovehicole datorită gropilor nealiniate la nivel. Rog intervenţia de urgentă în această chestiune pentru a preveni un eveniment nedorit care se poate solda cu victime şi nu doar cu pagube materiale. Nu pot să înţeleg cum se poate ca în centrul oraşului Arad să fie lăsată în halul ăsta o lucrare, indiferent de stadiul în care se află ea. Oare siguranţa cetăţenilor acestui oraş nu conteaza defel?”, a scris Silviu Dascăl în sesizarea făcută.

Facebook Comments