Înotător de la CSM Arad, dublu medaliat naţional

by Sorin Haut

Secţia de nataţie a CS Municipal Arad a primit întăriri, fostul director al clubului, Viorel Bitang, pregătind trei dintre cei mai de perspectivă înotători arădeni, unul dintre ei fiind şi dublu medaliat naţional în acest an. E vorba despre Patrick Kugelman, care în cadrul Campionatului Naţional de cadeţi, de la Târgovişte, a cucerit argintul pe distanţa de 1.500 de metri liber şi bronzul la 200 de metri bras.

La aceeaşi competiţie, Andreea Popescu s-a clasat pe locul 4 la 100 de metri bras şi pe 9 la 200 de metri mixt. Un alt înotător de valoare al clubului, Laszlo Zoltan, a concurat la Campionatul Naţional de juniori, tineret şi seniori de la Bacău, unde a obţinut următoarele rezultate: locul 5 la 100 de metri fluture, locul 8 la 200 de metri fluture şi locul 7 la 50 de metri fluture. Acelaşi sportiv a mai participat şi la un concurs în Ungaria, la Hódmezővásárhely, unde a ocupat locul 2 la 50 de metri fluture şi locul 3 la 50 de metri liber.

În fine, zilele trecute, înotătorii CSM-ului au concurat la Cupa de sprint de la Harkany (Ungaria), unde s-au obţinut următoarele rezultate: Laszlo Zoltan – loc 1, 50m liber si loc 1, 50m fluture; Popescu Andreea – loc 2, 50m bras; Mutiu Bianca – loc 2, 50m fluture; Kugelman Patrick – loc 3, 50m bras; Alexandru Patrik – loc 3, 50m fluture; Cioban Raul – loc 3, 50m spate; ştafeta 4x50m liber masculin – loc 3.

Viorel Bitang îi pregăteşte pe Kugelman, Laszlo şi Popescu, în vreme ce restul sportivilor sunt antrenaţi de Monica Stertl şi Daria Barta.

Facebook Comments