Infracțiuni rutiere, la sfârșit de săptămână

by Adrian Pavel

Polițiștii arădeni au desfășurat, la săptămânii trecute, mai multe acțiuni pe drumurile din municipiu și județ, pentru depistarea persoanelor care conduc sub influența alcoolului sau substanțelor psihoactive.

Astfel, în seara zilei de 16 decembrie a.c., polițiștii Secției 5 Rurală Ineu au depistat un tânăr de 20 de ani, din Bocsig, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din localitate. Testarea cu apartul alcooltest a indicat o îmbibație alcoolică de 0,42 mg./l. alcool pur în aerul expirat. De asemenea, cel în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule,

Un bărbat de 34 de ani, din Șiria, a condus un autoturism pe Calea Radnei, din municipiu, având o valoare de 0,90 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

A fost depistat în timp ce conducea sub influența alcoolului, pe D.J. 792/A, în Beliu, un bărbat de 46 de ani, din localitate, cu o valoare în alcooltest de 0,61 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, în toate cazurile s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În timp ce conducea un autoturism cu dreptul de a conduce suspendat, a fost depistat în municipiu, pe Calea Romanilor, un bărbat de 32 de ani, din județul Timiș, și cu dreptul de a conduce anulat a fost depistat, tot în municipiu, pe strada Gen. Vasile Milea, un bărbat de 39 de ani, din Sântana.

Pe numele tuturor celor în cauză au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Facebook Comments