INEUL AVERTIZEAZA SEBISUL: “E DERBY DELLA MADONNINA, VREM SA NE BUCURAM LA FINAL!”

by Sorin Haut

CS Ineu nu mai are presiune pe acest final de sezon, echipa clasându-se pe locul 5 în play-off-ul din C5. Cu obiectivul îndeplinit, zărăndanii pot arbitra lupta la promovare, iar sâmbătă de la ora 18 e din nou derby arădean în judeţ, împotriva celor de la Naţional Sebiş. Şi ce derby, cu fostul antrenor în postură de adversar, “Ştili” Abrudean preluând chiar astăzi Sebişul! Marius Ciubăncan, de astăzi antrenor principal şi supervizat de Cristian Sculici, prefaţează în stil italian meciul cu Naţional:

E un fel de Derby della Madonnina. Meciul e mult mai important pentru Sebiş, presiunea e la ei, pentru noi este esenţial să ne facem jocul şi la final vrem să ne bucurăm de victorie. Nu cred că e un derby al orgoliilor, iar lui “Ştili” îi doresc multă baftă, dar după acest meci. Sper să fie un joc frumos şi cel mai bun să câştige”, ne-a declarat fostul utist.

“Ciubi” laudă jocul echipei de la Cugir, unde arbitrajul a influenţat rezultatul şi speră ca Ineul să iasă învingătoare în derby-ul de sâmbătă: “Sunt optimist, pentru că venim după un meci bun la Cugir, unde la 1-0 am avut gol valabil anulat, apoi am primit gol din ofsaid, după care arbitrul a inventat un 11 metri pentru gazde. Nu avem probleme de lot, aşteptăm cu nerăbdare meciul cu Sebişul!”, spune “Ciubi”.

 

Facebook Comments