Ineuanii s-au impus la Memorialul ”Nicolae Ardelean”

by Sorin Haut

Ediţia a IX-a a Memorialului ”Nicolae Ardelean” la minifotbal, competiţie organizată în memoria fostului secretar general al AJF Arad, s-a disputat sâmbătă, la sala de sport din Curtici. Au participat opt echipe, alcătuite din juniori A1, 2001 sau mai tineri, repartizate în două grupe. Primele două clasate din fiecare grupă, CS Ineu şi Frontiera Curtici, respectiv Podgoria Pâncota şi Unirea Sântana, s-au calificat în semifinale.

În prima, CS Ineu a trecut cu 4-0 de Unirea Sîntana, iar în semifinala a doua, Podgoria Pîncota s-a impus cu 5-2 în faţa Frontierei Curtici. Finala mică le-a revenit celor de la Sântana, 4-3 cu gazdele de la Curtici, iar Ineul a câştigat întrecerea, 3-2 în finală cu Pâncota.

Meciurile au fost oficiate de arbitrii Gabriel Hărduț, Ciprian Pătroi și Marius Vîlceanu, din partea AJF-ului participând Nelu Iovescu, coordonator al evenimentului, Mako Andras, vicepreședinte al AJF și Leontin Buda, membru al Comisiei Județene a Arbitrilor Arad.

La final s-au acordat medalii, cupe și diplome precum și două premii speciale pentru cel mai bun portar, Răzvan Tălmaciu, component al Pâncotei și pentru cel mai bun jucător, Francisc Milak, de la Sântana. La eveniment a fost prezent și Nicușor Ardelean, fiul regretatului Nicolae Ardelean.

Facebook Comments