Incredibil! Fostul primar din Secusigiu a concesionat stadionul crescătorilor de animale. Acum pasc oile pe terenul de fotbal

by Florian Popa

Ceea ce a lăsat în urmă fostul primar al comunei Secusigiu, Ilie Cheșa este de nedescris. Lună de lună, actuala administrație locală descoperă noi și noi „minuni“ ale fostului primar. Ultima dintre ele este legată de stadionul din Satu Mare, sat aparținător comunei Secusigiu, stadion care a fost concesionat… Asociației Crescătorilor de Animale.

„Noi dorim să facem un parc, cu loc de joacă pentru copii, în apropierea stadionului din Satu Mare. Când am dorit să demarăm lucrarea, ne-am trezit că terenul a fost concesionat Asociației Crescătorilor de Animale, împreună cu pășunea din vecinătate. Mai mult, și stadionul, cu vestiare cu tot, a fost concesionat aceleiași asociații. Nici nu e de mirare că acum pasc oile și vacile pe terenul de fotbal, pentru că în timpul lui Cheșa s-a desființat și echipa de fotbal. Acum, trebuie să facem o serie de hârtii, să dezmembrăm terenul cu pricina, să facem trei CF-uri, după care să discut cu Asociația Crescătorilor de Animale să ne dea parcul și stadionul înapoi. Este incredibil ce am putut moșteni de la fostul primar, ce haos e în tot ce înseamnă domeniul public din comuna Secusigiu“, spune primarul Gheorghe Grad.

Facebook Comments