Inconștiență cât cuprinde. Încă patru arădeni au fost prinși băuți la volan

by Adrian Topor

Știri Arad. Polițiștii arădeni au depistat, la sfârșitul săptămânii trecute, patru bărbați care au condus sub influența alcoolului.

Pe raza orașului Sebiș, polițiștii au depistat un bărbat de 42 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,93 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Cu o alcoolemie de 0,72 mg./l. alcool pur în aerul expirat a fost depistat un măcean de 37 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 709/J, pe raza localității Iratoșu.

La data de 24 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Rutier au depistat un bărbat de 67 de ani, din Vinga, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cetății, având o alcoolemie de 0,68 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Tot pe raza municipiului, un arădean a fost depistat pe strada Liviu Rebreanu, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,41 mg./l alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, în toate cazurile s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei, fiind întocmite dosare penale.

Facebook Comments