Incompetentul Bibarț și-a (re)găsit adevărata menire: a adus (primul) brad de Crăciun

by Adrian Pavel
Avem (primul) brad de Crăciun în fața Primăriei, adus chiar de primarul Călin Bibarț de prin nu știm ce păduri. Primarul nostru a pus brișca cu care își tăia clisă deoparte, la fel și praștia cu care nimerea ciripi și a luat toporul de coadă, să facă ceea ce știe el mai bine: să taie, să defrișeze. Că de adunat se vede la cum arată orașul păstorit de el.
În sfârșit și-a găsit Bibi menirea. Se ocupă și el de ce se pricepe, că în rest e praf orașul… atunci când nu plouă.
Cu asta se ocupă un primar de municipiu, în loc să aducă bani de la UE, să facă proiecte pe PNRR: aduce brazi din păduri. Urmează să vedem câți brazi se vor perinda prin fața platoului administrativ și așa făcut praf de ani de zile. Nu are rost să așteptăm din partea primarului nostru proiecte sau investiții, așa cum vedem peste tot la vecinii noștri, fie că vorbim de Deva, Timișoara, ca să nu mai vorbim de Oradea.
Preocuparea și ciuda lui Bibarț, după cum relatează și în postare (Lungul drum al bradului de la munte la Arad… P.S. Sper să fie ultima dată când trebuie să tăiem un brad natural! n.red: i-am aranjat noi puțin punctuația, că la asta nu se pricepe) este că nu a reușit să prostească (încă) arădenii să cumpere bradul din plastic, în valoare de 100.000 de euro. Dar mai este timp.

Facebook Comments