Incompetentul Bibarț habar nu are că Aradul a primit 77 de milioane de lei. Ministerul Dezvoltării confirmă informația și îl face de râs pe primar

by Cosmin Mihuta

Putem începe printr-o solicitare simplă adresată primarului Bibarț: DEMISIA! Pentru incompetență!

Și acum să  trecem la fapte. În această dimineață, viceprimarul Ilie Cheșa a anunțat că Ministerul Dezvoltării a semnat contractul pentru achiziția de tramvaie moderne de către municipalitate, proiect finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Un proiect în valoare de 77 de milioane de lei.

Mâncat de invidie, pentru că nu a știut nimic despre semnarea contractului, deși un primar competent ar fi știut, Bibarț a ieșit public în micimea lui de politruc de țară, dezmințind informația. Deși era simplu să-și sune colegul viceprimar și să afle despre ce este vorba.

Printr-un comunicat de presă, Bibarț susține că nu a primit nicio informație oficială privind semnarea contractului de către Ministerul Dezvoltării, informație transmisă public de viceprimarul Cheșa, pe care îl face indirect mincinos.

Numai că in cazul de față mincinosul sau incompetentul e chiar primarul Bibarț, lucru demonstrat de comunicatul OFICIAL de astăzi al Ministerului Dezvoltării, care anunță OFICIAL că a semnat contracte în valoare totală de 820.996.245,61 lei, încheiate între autoritățile publice locale din 36 de unități administrativ-teritoriale și Ministerul Dezvoltării și au ca obiective înnoirea parcului de vehicule destinate transportului public.

Printre acestea se numără și contractul privind „Mobilitate urbană durabilă – tramvaie eficiente  energetic pentru Municipiul Arad, în valoare de 64,8 milioane de lei, fără TVA, peste 77 de milioane de lei cu TVA.

În concluzie, așa cum spuneam la început, DEMISIA, BIBARȚ! Un primar incompetent, care habar nu are de ce se întâmplă cu proiectele Aradului.

Mai jos aveți link-ul OFICIAL de la Ministerul Dezvoltării, iar în comunicat găsiți și lista proiectelor:

https://www.mdlpa.ro/subarticles/5/mdlpapnrrc10contracte820milioane07122022

Adăugăm și o captură de pe lista proiectelor

 

Facebook Comments