Incendiu la Vama de Interior. Un TIR încărcat cu produse textile a luat foc şi a ars în întregime

by Cristian Dobre

Arad. Un TIR încărcat cu produse textile a luat foc şi a ars în întregime la intrarea în curtea Vămii de Interior Arad, unde şoferul se afla pentru formalităţi, pompierii reuşind să limiteze flăcările astfel încât să nu se extindă la clădire.

În această dimineață, în jurul orei 02.00, Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit cu 2 autospeciale de stingere și 9 pompieri la Vama de Interior din Zona Industrială, la un incendiu ce se manifesta la un autotren. În momentul sosirii echipajelor de intervenție incendiul se manifesta violent și generalizat la autotren, favorizat de prezența din abundență a materialului combustibil, autocamionul fiind încărcat cu materiale textile.
Intervenția a fost una dificilă, autocamionul fiind chiar la intrarea în curtea instituției și exista posibilitatea propagării incendiului la clădirea vămii. După aproximativ 3 ore de intervenție, cele două echipaje au reușit stingerea incendiului și protejarea clădirii. În urma incendiului mai multe geamuri ale clădirii au fost sparte sau deteriorate.
Cauza probabilă ”frecare mecanică” la sistemul de frânare care prezenta defecțiuni.

Facebook Comments