Incendiu la locomotiva unui tren de marfă, în apropierea localității Utviniș

by Andreea Radu

La sfârșitul săptămânii trecute (19.04 – 21.04.2024) la nivelul județului Arad, pompierii militari au gestionat 88 misiuni pentru stingerea incendiilor, acordarea de prim ajutor și protecția comunității și a bunurilor acestora. Majoritatea au constat în asistență medicală, echipajele SMURD acționând în cazul a 85 solicitări.
Totodată, salvatorii au intervenit și pentru stingerea unui incendiu, precum și în alte 2 situații în sprijinul comunităților, cum ar fi deblocarea persoanelor și asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.
Incendiul produs în data de 21.04, în jurul orei 01:30, a fost înregistrat la locomotiva unui tren de marfă, din apropierea localității Utviniș. Incendiul, care se manifesta la nivelul compartimentului motor al locomotivei a fost localizat și lichidat prompt de către pompieri, în urma acestuia rezultând strict pagube materiale, locomotiva fiind afectată în proporție de 20%. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuitul electric.

Facebook Comments