Incendiu de proporții în centrul Capitalei! Două blocuri au fost deja evacuate

by Adrian Pavel

Incendiu puternic in aceasta noapte la o shaormerie din centrul capitalei. A fost afectată o suprafață de 400 de metri pătrați, atât la interior cât și la exteriorul restaurantului. La momentul izbucnirii focului, mai multi angajati se aflau in interior iar doua persoane au fost intoxicate cu fum. Zeci de persoane au fost evacuate din blocurile din apropiere din cauza flacarilor uriase si a cantitatii mari de fum, scrie rtv.net

Incendiu la shaormeria Dristor. Un puternic incendiu a izbucnit miercuri dimineaţă la un restaurant Dristor Kebap situat pe Bulevardul Dimitrie Cantemir, din Bucureşti, locatarii din două blocuri învecinate fiind evacuaţi. De asemenea, două persoane, angajaţi ai restaurantului au necesitat îngrijiri medicale.

Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov au intervenit în această dimineață pentru stingerea unui incendiu produs la un restaurant de pe bulevardul Cantemir din Capitală.

Flăcările s-au manifestat atât în interior, cât și la exterior, la nivelul acoperișului, pe o suprafață de 400 de metri pătraţi. Au fost luate măsuri rapide pentru localizarea incendiului și pentru evacuarea locatarilor din două blocuri, care sunt învecinate acestui restaurant.

Au acționat 14 autospeciale de stingere, trei autoscări, ambulanţe SMURD şi utilaje de descarcerare.

În urmă evenimentului a rezultat rănirea a două persoane (un bărbat și o femeie), angajați ai restaurantului, ca urmare a expunerii la monoxid de carbon.

Incendiu la shaormeria Dristor. „Am intervenit în această dimineață pentru stingerea unui incendiu, produs la un restaurant din bd. Dimitrie Cantemir. Flăcările s-au manifestat atât în interior, cât și la exterior, la nivelul acoperișului, pe o suprafață de peste 400 mp.
Au fost luate măsuri rapide pentru localizarea incendiului și pentru evacuarea locatarilor din două blocuri, care sunt învecinate acestui restaurant.

În urma evenimentului a rezultat rănirea a două persoane (un bărbat și o femeie), angajați ai restaurantului, ca urmare a expunerii la monoxid de carbon. Acestora li s-a acordat primul ajutor de către echipajele SMURD și SABIF”, a anunţat ISU Bucureşti pe Facebook.

Restaurantul afectat este unul dintre cele mai mari restaurante Dristor Kebap din Capitală.

Facebook Comments