Încă un autobuz plin cu elevi a derapat într-un șanț, în vestul țării

by Cristian Dobre

După ce ieri dimineață un autobuz plin cu elevi a derapat și a ajuns într-un șanț, astăzi, un alt autobuz care transporta 50 de elevi a derapat, în localitatea timişeană Bencecu de Sus.  Niciunul dintre pasageri nu a suferit traumatisme.

Purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, a declarat că a fost alertat Detaşamentul 1 de lucru Timişoara şi punctul de lucru Pişchia, iar la faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere, două echipaje SMURD, o autospecială de transport persoane şi victime multiple, 15 pompieri şi o ambulanţă SAJ cu asistent.

„După spusele şoferului, în autobuz se aflau 50 de copii care nu au suferit traume. La sosirea primului echipaj, la faţa locului se aflau 23 de copii şi doi adulţi. O parte din copii au plecat de la faţa locului prin mijloace proprii. Nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale”, a afirmat Elena Megherea.

Luni, un alt autobuz care transporta zeci de elevi a derapat într-un şanţ, pe DC60, între localităţile timişene Pişchia şi Bencecu de Sus, o tânără de 16 ani având nevoie de îngrijiri medicale la faţa locului, fără a fi transportată la spital.

De mai multe zile, în judeţul Timiş este ceaţă densă.

Sursa: digi24.ro

Facebook Comments