Încă trei arădeni au fost prinși conducând fără permis

by Dana B.
Please follow and like us:

Polițiștii Serviciului Rutier au depistat ieri în trafic, o femeie și doi bărbați care au săvârșit infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Astfel, polițiștii au depistat o tânără de 28 de ani din Zăbrani, și un bărbat de 42 de ani din Vinga, în timp ce conduceau autoturisme pe raza localităților Zăbrani și Vinga, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a deține permis de conducere.

În cadrul activităților pe linie rutieră desfășurate pe șoselele arădene, polițiștii din cadrul aceluiași serviciu au mai depistat un tânăr care conducea fără permis.

Tânărul de 20 de ani, din Arad, a fost depistat de polițiști pe strada Ștefan cel Mare din municipiu, conducând un autoturism ale cărui numere de înmatriculare provizorii aveau valabilitatea expirată din 15 iunie a.c.. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, existând și suspiciunea că permisul înmânat polițiștilor este fals.

Cel în cauză este cercetat pentru conducere fără permis a unui autoturism neînmatriculat și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Facebook Comments