Înainte de Raluca și Oana a fost Dana. Prima mare iubire a lui Pepe

by Dana B.

Prima poveste de dragoste de notorietate a cântărețului Pepe a fost cu o femeie pe nume Dana Gheorghe, pe care artistul a iubit-o enorm.

Pepe are un trecut amoros de poveste. Are la activ două căsnicii. Primul mariaj al lui Pepe a fost cu Oana Zăvoranu, de care a divorțat cu mare scandal. Ulterior, Pepe și-a găsit liniștea alături de Raluca Pastramă, cea care i-a devenit cea de-a doua soție și care i-a dăruit două fetițe superbe.

Însă, înaintea Oanei Zăvoranu și a Ralucăi Pastramă, Pepe a trăit o poveste de dragoste cu o blondă senzuală pe nume Dana Gheorghe.

Pepe și Dana s-au cunoscut în anul 2000, la un concert și păreau să formeze unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc la acea vreme.

Cântărețul și blonda s-au separat trei ani mai târziu și la acea vreme s-a spus că motivul ar fi fost legat de faptul că artistul era mai tot timpul plecat prin turnee, iar Dana nu mai găsea puterea să-l înțeleagă.

„Ne-am despărțit fără să ne certăm, fără niciun fel de scandaluri. E frumos să rămâi cu amintiri plăcute de la cea cu care ai stat atâta timp”, spunea Pepe după despărțirea de Dana.

În anul 2004, Dana Gheorghe a început o poveste de dragoste cu fotbalistul Bogdan Mara, cu care are gemeni, Cristian și Maria. Din păcate, și povestea dintre Dana Gheorghe și Bogdan Mara a avut numeroase probleme.

 

Sursa: libertatea.ro

 

 

Facebook Comments