În plină pandemie, CJ Arad pregătește serbări electorale, pe bani publici

by Cosmin Mihuta

România se află în vârful pandemiei de coronavirus, miercuri înregistrându-se cel mai mare număr de cazuri, 555 de persoane fiind testate pozitiv. În timp ce autoritățile centrale transmit mesaje care mai de care mai amenințătoare, fiind luată în discuție reintroducerea stării de urgență, la Arad, autoritățile județene pregătesc campania electorală pe bani publici, dinaintea alegerilor locale.

Pe principul țara arde și baba se piaptănă, Guvernul ne anunță că luptă cu COVID-19, iar CJA lansează licitații în vederea pregătirii unor evenimente ce vor avea loc probabil în perioada campaniei electorale. O astfel de licitație a fost lansată marți, pentru „achiziționarea de produse gonflabile personalizate pentru evenimente outdoor“. Mai precis, CJA cumpără dansator gonflabil și poartă gonflabilă de exterior, pentru evenimente ce vor fi organizate la începutul lunii septembrie.

Data limită de depunere a ofertelor este 14 iulie, iar firma câștigătoare va avea 45 de zile de la semnarea contractului, pentru a livra marfa, adică exact începutul campaniei electorale.

Sperăm ca măcar atâta decență să găsim la CJA încât produsele gonflabile să nu fie personalizate cu sigla PNL. Deși după ce s-au dat măști cu PNL, în această primăvară, nu ne mai miră nimic dinspre instituțiile arădene conduse de liberali.

Facebook Comments