Imagini șocante într-un supermarket din vestul țării. Oamenii fac cumpărături în apropierea unui cadavru

by Cristian Dobre

Imagini halucinante într-un supermarket din Timișoara. Clienții centrului comercial își continuă nestingheriți cumpărăturile, chiar dacă în apropierea lor se află trupul neînsuflețit al unui bărbat.

Bărbatul în vârstă de 51 de ani a murit în incinta magazinului, după ce a suferit un infarct. Medicii ajunși de urgență la fața locului nu au putut decât să constate decesul.

Zona a fost înconjurată de criminaliști, dar cu toate acestea, conducerea centrului comercial nu a oprit activitatea.

În imagine se pot vedea mai mulți clienți care-și fac cumpăraturile ca și cum în jurul lor nu s-ar  fi întâmplat nimic.

Într-un comunicat citat de Opinia Timișoarei, compania face precizări: „Ca urmare a incidentului petrecut astăzi, 19 februarie 2020, în magazinul Lidl de pe strada Iosif Bulbuca, din Timișoara, când unui client i s-a făcut rău la scurt timp după ce a intrat în magazin, dorim să transmitem gândurile și sincerele noastre condoleanțe familiei greu încercate în aceste momente. Colegii noștri au intervenit imediat, atât pentru acordarea primului ajutor, cât și pentru apelarea serviciului de urgență 112, însă, din păcate, eforturile salvatorilor au fost zadarnice. Totodată, le cerem scuze clienților noștri care au fost expuși, fără voia lor, la intervenția autorităților competente”.

Sursa: digi24.ro

Facebook Comments