Ilinca Vandici se pregătește de nuntă

by Dana B.

Prezentatoarea de televiziune se pregătește de nuntă și de botez. Vedeta a plecat deja în căutarea rochiei perfecte de mireasă.

Ilinca Vandici s-a căsătorit în mare secret de Paște, cu Andrei Neacșu, cel alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Aceștia au spus da! în fața ofițerului de stare civilă. Evenimentul s-a petrecut în Tunari, localitatea în care Ilinca locuiește alaturi de afacerist.

În luna iulie a acestui an, Ilinca Vandici a devenit mămică pentru prima oară. Ea a adus pe lume un băiețel.

Peste doar două săptămâni, vedeta de televiziune va avea nunta și botezul, astfel că a intrat în febra pregătirilor pentru marile evenimente care urmează să aibă loc în viața ei.

Ea a plecat în căutarea rochiei de mireasă. În timp ce proba rochii, Ilinca Vandici a fost copleșită de emoții și a început să plângă.

„Vaaaai, am emoții! E prima probă! Vai, ce emoții! Multe fete își imaginează momentul ăsta toată viața, eu nu m-am gândit la asta până acum. Am pielea de găină”, a declarat Ilinca Vandici la emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D.

„Eu de emoționată am plâns, dar nu credeam că o să mă lovească așa. Eu am tot probat rochii de mireasă, însă nu mă așteptam să am reacția asta. Poate pentru că e vorba despre rochia MEA de mireasă… La nuntă și la botez o să fie în primul rând cu plâns, abia apoi o să fie cu petrecere și voie bună”, a explicat prezentatoarea de televiziune.

 „Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce trăiesc de un an de zile! Visam la ele, dar doar eu știu cât de chinuit a fost sufletul meu și prin câte am trecut. Mi-e frică de momentele neplăcute și mă rog să nu se întâmple nimic!”, a încheiat ea.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments