Ilie Dumitrescu ia partea UTA-ei: „Este o nedreptate, 100%!”

by Rusu Flavius

Ilie Dumitrescu a analizat care este situația punctelor în Liga 2 și o vede pe UTA marea perdantă după decizia luată. Arădenii aveau un avans de 11 puncte față de echipele de pe locurile 2 și 3, iar acum, în play-off, ar mai avea doar cinci. Bineînțeles, și numărul etapelor rămase de disputat până la finalul sezonului nu vor mai fi 14, ci doar cinci.

„Să schimbi sistemul pe parcursul competiție este un mare semn de întrebare. Mă rog, dacă ai Adunarea Generală și Comitetul Executiv, atunci nu ai nicio problemă, poți să le faci pe toate.

Mă uitam. Erau 13 puncte avans între prima clasată şi locul 7. S-a ajuns ca cea mai mare diferenţă să fie de 6 puncte. Joci în deplasare, există presiune, joci numai cu echipe importante, adică în orice moment poţi să şi pierzi, chiar dacă tu ai avut un parcurs fantastic.

După pauza asta, nu ştii cum vor reacţiona jucătorii, forma sportivă va lipsi cu desăvârşire, iar ei au atins un moment senzaţional… Şi asta e o nedreptate pentru UTA, sută la sută, este o mare nedreptate. După o înfrângere, creşte presiunea. Da, e un mare avantaj să joci primele trei meciuri acasă”, a declarat Dumitrescu la DigiSport.

Primele trei clasate din play-off vor avea avantajul de a disputa trei meciuri acasă și două în deplasare, raportul fiind invers pentru celelalte trei formații. (liga2prosport.ro)

Facebook Comments