Ilie Cheșa: „Vom realiza o piață volantă în Piața Catedralei“

by Florian Popa

Candidatul PSD la Primăria Aradului, Ilie Cheșa, și echipa de consilieri PSD propun un plan integrat de dezvoltare urbană, care vizează îmbunătățirea infrastructurii și a serviciilor publice, adresându-se nevoilor imediate ale cetățenilor. Planul cuprinde, printre altele, și realizarea unei piețe volante în Piața Catedralei.

„Mergem înainte cu realizarea unei piețe volante în Piața Catedralei, un proiect de suflet pe care l-am promis acum doi ani. Arădenii au semnat într-un număr impresionant pentru a păstra această piață, cea mai veche din municipiu, și vrem să ne ținem de cuvânt.

Va fi un spațiu modern și flexibil, cu un design inovator în formă de „U”, care permite adaptarea la diverse evenimente, menținând în același timp o legătură vizuală și fizică cu Catedrala și zona centrală a pieței.

Vom avea spații dedicate activităților comerciale (bistrouri, magazine) și zone sociale (terase, spații de adunare), toate orientate către centrul pieței. Va exista și o zonă specială pentru comercianții agroalimentari locali, promovând produsele locale și sănătoase. Împreună schimbăm Aradul în bine“, spune viceprimarul Ilie Cheșa, candidatul PSD la Primăria Arad.

 

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Arad. Realizat SC Camarad Print Media SRL.

Cod de identificare mandatar financiar coordonator: 21240002.

 

 

 

 

 

Facebook Comments