Ilie Cheşa (PSD): „Traseistul Vlad Botoş pozează în ultimul virgin al politicii arădene”

by Andreea Radu

Consilierul municipal PSD Ilie Cheșa lansează un atac la adresa proaspătului europarlamentar Vlad Botoș, de la USR Arad, pe care îl acuză că a trecut prin mai multe partide, până să ajungă în USR, fapt sesizat și de „România curată“.

„Gata v-am păcălit !”, spune deja râzând Vlad Botoş, „ultimul virgin” din politica arădeană, în fond traseist notoriu după cum corect indică şi site-ul doamnei Mungiu, „România curată”, unde junele USR-ist a căzut toate criteriile de integritate cu brio.

E amuzant că cineva care repetă de dimineaţă până seara că USR a adus în arenă doar oameni care nu au mai făcut politică, a reuşit să înşele la alegeri atâţia arădeni de bună credinţă, convinşi că Botoş este chiar ceea ce pretinde. Normal că nivelul substanţial al cotizaţiei către conducerea partidului, i-a făcut să uite până şi pe cei mai radicali USR-işti de la vârf, că tânărul Vlad a fost pe rând membru PNŢCD, PNL şi mai ales omul de bază a lui MRU aici la Arad, cu a sa „Forţă Civică”. Corabia a părăsit-o întotdeauna la primele semne de apă, atunci când se prefigura necrologul vreunui partid în urma rezultatelor catastrofale la un scrutin electoral.

Pentru că trebuie să fim obiectivi şi să remarcăm că Botoş a umblat în toată cariera sa politică doar după ciolan şi a bifat cam tot ce se putea bifa în materie de partide de dreapta. Astăzi e din nou virgin, pe val şi cu obrazul gros în faţa electoratului, gata să dea buzna în magazinele de delicatesuri din Bruxelles pentru a se înfrupta cu ciocolată.”, spune consilierul PSD Arad Ilie Cheşa.

Facebook Comments