ICIM şi Târgovişte amintesc de clasicul derby

by Sorin Haut

Etapa a treia a Ligii Naţionale de baschet feminin se încheie mâine seară, în Polivalenta arădeană, cu începere de la ora 18:30 (intrare liberă) urmând să se întâlnească FCC ICIM şi CSM Târgovişte, într-un duel care îşi propune să amintească de clasicul derby, acea confruntare totală, care a decis titluri naţionale ani la rând. Acum, ambele echipe încearcă să revină în prim-plan şi să obţină măcar o medalie în acest sezon.

„Galben-albastrele” nu au simţit încă gustul victoriei, cu două înfrângeri în primele etape, la Satu Mare şi acasă, cu Sepsi, în vreme ce târgoviştencele au decât un meci la activ, acel eşec dur cu campioana. Primul duel stagional, al eternelor rivale din baschetul românesc, se anunţă interesant şi prin prisma reîntâlnirii cu ex-arădencele Stoenescu, Toma, Poole şi Coker.

Rămâne de văzut dacă americanca Harrison va fi refăcută pentru acest derby, sârbul Miljan Medvedj având mare nevoie de tot lotul, pentru a reuşi prima sa victorie importantă, ca şi antrenor principal. În celelalte două partide ale rundei, Sepsi şi Satu Mare au câştigat fără probleme meciuri de acasă, 96-57 cu Olimpia Braşov şi 85-65 cu Universitatea Cluj-Napoca.

Facebook Comments