ICIM schimbă americancele: Poole în locul lui Montgomery

by Sorin Haut

Conducerea celor de la FCC ICIM Arad lucrează intens pentru a repara greşelile făcute în campania de transferuri.

Astfel, s-a renunţat deja la două americance, Vernet şi Montgomery, înlocuite tot de două baschetbaliste de peste Ocean, dar de o cu totul altă factură, ele confirmând de altfel şi în România.

După Coker, care a şi redebutat în forţă în tricoul galben-albastru, în cadrul dublei de la Ostrava, din Liga Europei Centrale, a venit rândul americancei Porsche Poole să fie anunţată drept nouă achiziţie.

Poole poate evolua pe poziţiile 2-3, acesta fiind al patrulea sezon în România. În precedentele trei ediţii de campionat a evoluat la Târgovişte, echipă cu care şi-a trecut în palmares şi două titluri de campioană.

La începutul acestui an, Poole obţinea titlul de MVP al finalei Cupei României, competiţie câştigată de CSM Târgovişte. Atunci, americanca a avut o zi de graţie, cu 23 de puncte, 4 recuperări şi 3 pase decisive.

În sezonul trecut al Ligii Naţionale, Poole a avut o medie de 15,3 puncte, fiind una dintre cele mai bune jucătoare din campionat.

Iată că se poate şi oficialii arădeni bagă mâna adânc în buget, cele două americance având probabil pretenţii financiare importante.

După cele două schimbări la nivel de lot, ICIM va arăta cu siguranţă o cu totul altă faţă, iar obiectivul ar trebui să fie măcar obţinerea unei medalii în acest sezon.

„Galben-albastrele” ocupă abia ultimul loc în campionat după cinci etape, dar până la final multe se mai pot schimba.

Facebook Comments