ICIM obţine a treia victorie, cu Hadzovic în mare formă

by Sorin Haut

FCC ICIM a învins, aseară, Olimpia Brașov cu scorul de 85-73, trecându-şi în cont a treia victorie stagională. Arădencele şi-au luat, astfel, revanşa după ce Braşovul s-a impus în meciul tur, la 11 puncte. Jucătoarea meciulu a fost din nou căpitanul „galben-albastrelor”, Brankica Hadzovic, autoare 31 de puncte, 13 recuperări şi 8 pase decisive!

Jucătoarele lui Miljan Medvedj au evoluat excelent pe faza ofensivă, conducând cu 20-14 la sfârșitul primului sfert. Următoarele două sferturi au fost strânse, dar ambele au revenit adversarei, care a și preluat conducerea pentru câteva momente, pe finalul actului trei, 55-58. După 30 de minute era 60-59 pentru gazde, care s-au distanțat, însă, fără probleme pe final și și-au atins și cel de-al doilea obiectiv al serii, cele 12 puncte diferență ce i-ar da avans la final de sezon regulat, în caz de egalitate de puncte cu trupa lui Calancea.

Partida cu brașovencele, a treia câștigată în acest sezon tot pe teren propriu, a fost prima în care echipa arădeană a depășit 80 de puncte, lucru subliniat și de Medvedj. „Vreau să felicit fetele, e prima dată în acest campionat când am înscris 85 de puncte. Am lucrat foarte mult la acest aspect și am dovedit că putem. Au fost prea multe urcușuri și coborâșuri în acestă partidă, lucru care nu mă bucură, dar ținând cont că am jucat în maxim 7 jucătoare, se mai întâmplă. Nu vreau să comentez arbitrajul”, a spus după meci tehnicianul sârb.

Pentru FCC ICIM urmează o nouă partidă acasă – restanţă, marți, 11 decembrie, de la ora 18:30, împotriva celor de la CSM Satu Mare. Arădencele urcă un loc în clasamentul grupei valorice A din Liga Naţională la baschet, până pe 4, cu 11 puncte.

Marcatoare:

ICIM: Hadzovic 31 puncte, Dzombeta 15, Neagu 13, Burdgess 12, Fodor 10 și Ardelean 4.

Brașov: Bartee 24, Ferenczi 15, Podar 14, Pesovic 14, Arsenic 4, Al Ash Hab 2.

Foto: Kurunczi Ferenc (facebook)

Facebook Comments