HUTANU SI BAD AU BATUT PALMA CU PINCOTA, IAR JUCATORII DE BAZA SI-AU PRELUNGIT CONTRACTELE

by Sorin Haut

Nou promovată în Liga a II-a, Şoimii Pîncota începe ofensiva pe piaţa transferurilor. După aducerea hunedoreanului Cosmin Cruşoveanu, Pavel Piroş a bătut astăzi palma cu Petrică Huţanu şi Flavius Băd, ambii urmând să fie pentru cel puţin doi ani jucătorii trupei din Podgorie. „Mâine şi poimâine vom mai purta discuţii cu câţiva jucători de la Bihor, Bistriţa şi Baia Mare, sper şi îmi doresc să perfectăm alte transferuri”, spune Piroş. Fost jucător al Pîncotei acum două sezoane, Huţanu are 28 de ani, este mijlocaş de bandă şi revine de la FC Olt, grupare pentru care a evoluat în sezonul trecut. Băd are 31 de ani, este atacant şi de-a lungul carierei a jucat la o serie de echipe, cele mai importante fiind UTA, Poli Timişoara, FC Naţional, Gloria Bistriţa şi „U” Cluj. În ultimul sezon a jucat la CS Ineu, în Liga a III-a.

Vechea gardă continuă în Podgorie

Conducerea echipei din Pîncota anunţă şi prelungirea contractelor cu o serie de oameni de bază: Cristian Irimia, Ovidiu Paşcalău, Remus Lung, Adrian Rusu, Radu Dubeştean, Ovidiu Bulzan, Alin Mihai, Dumitru Mitu şi Issa Ba. În schimb, s-a întocmit şi lista cu jucătorii de care Pîncota se va despărţi: „În această seară mă voi pune la masă cu profesorul Cuedan, pentru a stabili de cine ne vom despărţi. Probabil de Hosu, Stanciu şi Roberto Dumitru, iar pentru Suciu vom avea negocieri cu Academia Hagi”, mai spune conducătorul „alb-negrilor”. Şoimii Pîncota este nemulţumită de faptul că încă nu se ştie nimic concret legat de Liga a II-a, fapt care blochează destul de mult campania de achiziţii a arădenilor:

Pavel Piroş e cetăţean de onoare al Pîncotei!

Normal că sunt nemulţumit, atâta timp cât nu ştiu câte echipe vor fi în serie, câte vor retrograda, câţi şi ce juniori avem voie să folosim. Mai sunt două săptămâni până ne reluăm pregătirile şi nu ştim ce strategie să abordăm, marea problemă e cu juniorii, probabil vom apela la republicanii de la UTA. Luni dimineaţă voi fi la Bucureşti, pentru a prezenta şi punctul nostru de vedere, trebuie să ştim ce ne aşteaptă în Liga a II-a”, mai spune Pavel Piroş, care a devenit cetăţean de onoare al oraşului Pîncota, pentru merite deosebite în dezvoltarea fotbalului şi imaginii oraşului.

Foto: liga2.ro

Facebook Comments