Hoții de lemne din zona Ineu și Beliu au fost „ciupiți” de organele legii

by Adrian Pavel

În dimineața zilei 20 aprilie a.c., polițiștii Serviciului de Ordine Publică, ai orașului Ineu și ai Secțiilor Rurale 5 Ineu și 6 Beliu, împreună cu reprezentanți din Garda Forestieră Arad, Direcția Silvică Arad și Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Arad, au desfășurat o acțiune de amploare, în Ineu și localitățile din zonă.

În cadrul activităților, au fost legitimate 87 de persoane, controlate 68 de vehicule și verificate 9 societăți comerciale.

Au fost aplicate 41 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 43.100 de lei, dintre care 5 pentru nerespectarea prevederilor Legii 171/2010 (privind contravențiile silvice), iar celelalte pentru nerespectarea altor norme legislative.

Pentru nergulile constatate, au fost confiscați valoric și faptic peste 36 de metri cubi de material lemnos, în valoare de peste 20.000 de lei și retrase 9 certificate de înmatriculare.

Aceste activități se desfășoară în tot județul Arad, în această perioadă, pentru asigurarea unui climat optim de ordine, siguranță și sănătate publică, în contextul Sărbătorilor Pascale.

Facebook Comments