HOT DIN LOCUINTE, DEPISTAT LA DOAR CATEVA ORE DUPA O SPARGERE

by Sida Voicu
În data de 12 februarie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au depistat şi reţinut un tânăr, suspectat de comiterea unui furt din locuinţă. Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că, în noaptea de 11/12 februarie a.c.,  s-a pătruns prin escaladarea gardului şi pe uşa lăsată descuiată  într-un  imobil de pe raza municipiului  iar din sufrageria aflată la parter s-au sustras 2 ceasuri marca Doxa, un telefon mobil marca Nokia şi suma de 300 lei.
În cursul dimineţii de ieri, proprietarul locuinţei a sesizat lipsa bunurilor mai sus menţionate şi a anunţat organele de poliţie.
În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au reuşit depistarea şi reţinerea suspectului, în doar câteva ore de la săvârşirea faptei, în persoana lui T. Constantin de 21 ani, din Arad.
Cel în cauză a fost reținut pe bază de ordonanţă, iar în cursul zilei de azi urmează să fie prezentat magistraţilor Judecătoriei Arad, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Facebook Comments