HORIA BRENCIU A PLECAT DE LA „VOCEA ROMÂNIEI“ SI A SEMNAT CU ALTA TELEVIZIUNE

by Sida Voicu

Apele par să fie din ce în ce mai tulburi în trustul Mediapro. Unul dintre juraţii celei mai populare emisiuni concurs de la noi, „Vocea României”, părăseşte show-ul, pentru a merge la un post concurent.

Horia Brenciu nu va mai face, se pare, parte din echipa „Vocea României”. Năbădăiosul jurat a părăsit trustul din Pache Protopopescu, şi a semnat cu Antena 1.

Astfel, cântăreţul se pregăteşte să facă show la Antena 1 şi pentru un moment va fi prezentatorul unei producţii muzicale româneşti care se va difuza în seara de Paşte.

“Mi-aş dori ca alaturi de colegii mei, sa cream dependenta de spectacolul pe care îl vom oferi la Antena 1. Nu intentionez să vă ţin in suspans, pur si simplu prefer ca mai intii sa fiu eu multumit de ceea ce am facut si abia apoi sa vorbesc despre asta. Rămâneţi aproape de Antena 1! Ce chestie… N-am mai rostit vorbele astea de vreo 11 ani.  E plăcut s-o spun din nou”, au fost primele vorbe ale lui Horia Brenciu.

Plecarea lui Horia Brenciu vine după ce, în februarie, partenera lui de viaţă, producătoarea Alice Dumitrescu, a plecat şi ea de la trustul Pro şi s-a mutat la Antena 1.

Facebook Comments