Hingherii au luat câinii de la “Bidi”. În spatele acţiunii, un consilier CARP

by Paul Anghel

Constantin Zăhuţ, consilier al Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Arad, a solicitat intervenţia hingherilor pentru a lua câinii de pe ştrandul termal “Bidi”. Culmea este că aceşti câini erau în cuşcă, nu deranjau lumea aflată la plajă sau la scăldat.

Pensionarii care veneau la băi le aduceau mâncare, la fel procedând şi angajaţii de la Bidi. Câinii erau acolo de ani buni, aşa cum ne povestesc angajaţii şi nu creau deloc probleme.

“În dimineaţa zilei de 30 august, la ora 7, aflat în fruntea hingherilor de la GCA (care în loc să se ocupe de câinii de pe stradă ridică câinii din cuşti)…consilierul Zăhuţ a descins la Bidi, de unde a ridicat câinii, ducându-i la adăpostul de câini, acolo unde condiţiile sunt aşa cum sunt. Trebuie menţionat că aceşti câini nu au pus în pericol siguranţa vizitatorior ştrandului, ei fiind în fiecare dimineaţă închişi”, ne spun angajaţi ai CARP Arad, societate care are în adminsitrarea băile termale “Bidi”.

Unul dintre câinii luaţi se afla acolo de 15 ani. În total, hingherii coordonaţi de consilierul Zăhuţ au ridicat trei câini. “Nu sunt paznici aici, aşa că prezenţa câinilor era un lucru bun, pe timp de noapte. Nu au muşcat pe nimeni de pe ștrand de când îi ştiu. Nu înţeleg de ce s-a reclamat acest lucru, însă e treaba lui Zăhuţ”, spune un alt reprezentant CARP.

Cert este că acest consilier este arătat cu degetul şi de alţi colegi din cadrul Casei arădene. Acţiunile lui sunt de a se opune oricărei iniţiative sănătoase. Vă reminitim că acelaşi consilier a susţinut închiderea Casei Rezidenţiale a CARP Arad şi s-a opus atunci când s-a votat redeschiderea acesteia.

Facebook Comments