Himcinschi laudă Lipova: „M-a atras proiectul, sunt gânduri serioase”

by Sorin Haut

Atacantul albaiulian Fabian Himcinschi (23 de ani) şi mijlocaşul Cristian Poiană (29 de ani), ambii sosiți de la Școlar Reșița, ocupantă a locului patru după turul din C4, sunt principalele achiziții ale Lipovei, din această iarnă.

„M-a atras proiectul de la Lipova, sunt gânduri serioase acolo, se doreşte reconstruirea echipei. Am reziliat contractul de comun acord cu formaţia din Valea Domanului, aşa am considerat că este mai bine pentru ambele părţi. După un an petrecut la Reşiţa aveam nevoie de o schimbare şi mi-am dorit o echipă unde să fie linişte”, a declarat Fabian pentru ziarulunirea.ro, atacantul semnând un contract valabil 18 luni cu Şoimii.

Fabian Himcinschi a fost lansat în fotbal de echipa din orașul natal, Unirea Alba Iulia, dar are numeroase echipe în carieră, cele mai importante fiind Empoli (Italia), Poli Timişoara sau Dinamo Bucureşti.

În 2011 a fost component al echipei reprezentative sub 17 ani a României prezentă la turneul final al Campionatului European din Serbia, unde a înscris unicul gol al tricolorilor. UEFA l-a inclus în echipa ideală a turneului final.

Facebook Comments