Heather Locklear a fost internată la psihiatrie

by Cristian Dobre

Actrița americană Heather Locklear a fost internată la psihiatrie pentru e evaluare de specialitate după ce a amenințat că se va sinucide, scrie Fox News.

Actrița cunoscută pentru rolul din serialul Melrose Place a fost internată duminică după ce a devenit foarte agitată, iar părinții ei au mers să vadă cum se simte. Potrivit informațiilor presei americane, Heather, în vârstă de 56 de ani, ar fi devenit violentă, a strâns-o de gât pe mama ei şi l-a lovit pe tatăl  său, după care a început să îşi caute pistolul pentru a se sinucide.

Mama ei a chemat poliţia, iar actriţa a fost transportată la spital, pentru a fi supusă unei evaluări psihiatrice.

În luna februarie, Heather Locklear a fost arestată după ce şi-a molestat fizic iubitul. Aflată în arest, Locklear i-ar fi ameninţat pe poliţişti că îi împuşcă dacă vor mai veni la ea acasă. Actriţa a fost pusă sub acuzare pentru lovirea unui poliţist, iar apoi a stat o vreme internată într-o clinică de psihiatrie.

Nominalizată de şase ori la premiile Globul de Aur, Locklear a devenit celebră după ce a jucat în serialul “Dinasty”, în anii ’80, după care, în anii ’90, a jucat într-un alt serial de succes, “Melrose Place”.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments