Haţegan şi Ardelean susţin testele fizice. Aradul, printre cele şase centre din ţară

by Sorin Haut

Arbitrii de fotbal au început pregătirea fizică şi susţin de miercuri până vineri testele fizice în vederea reluării partidelor din Liga I şi Liga a II-a, suspendate din cauza pandemiei de COVID-19. Lotul pentru Liga I şi pentru meciurile ce urmează a se disputa în Liga a II-a cuprinde 70 de arbitri, informează site-ul oficial al FRF. Printre ei se numără şi centralii arădeni Ovidiu Haţegan, cel mai bine cotat arbitru român la acest moment şi Mircea Ardelean, proaspăt promovat din eşalonul secund.

Conform Protocolului de Reluare a Competiţiilor, în fiecare oraş în care se va disputa un meci de fotbal va fi alocat un arbitru de rezervă, în cazul în care unul dintre cei patru arbitri din brigada desemnată pentru meciul respectiv nu va putea participa. Arbitrii au efectuat deja testele Covid-19, iar rezultatele au fost toate negative. Testarea se va repeta la fiecare 14 zile, iar costurile acestor teste sunt suportate integral de FRF.

Federaţia Română de Fotbal a luat decizia ca arbitrii să susţină testele fizice în şase centre din ţară (Arad, Cluj-Napoca, Piatra Neamţ, Craiova, Piteşti şi Bucureşti), pentru a se evita aglomerarea şi deplasările pe distanţe lungi. Haţegan şi Ardelean susţin testele pe stadionul Gloria din  oraşul nostru, alături de colegii din partea de vest a ţării.

 

Facebook Comments