Haţegan, negativ la COVID-19: ”Abia aşteptam rezultatul!”

by Sorin Haut

Arbitrul arădean Ovidiu Haţegan a declarat că după ce a arbitrat partida Valencia – Atalanda, una dintre ultimele disputate înainte de suspendarea Ligii Campionilor, s-a speriat din cauza unui acces de tuse, dar a precizat că a fost testat de coronavirus iar rezultatul a fost negativ, informează site-ului oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

Haţegan susţine că şi colegii alături de care a oficiat partida, asistenţii Octavian Şovre, Sebastian Gheorghe şi rezerva Sebastian Colţescu, sunt sănătoşi. „Suntem toţi sănătoşi, slavă Domnului! Dintre toţi, eu am fost singurul care am avut ceva simptome, în sensul că am avut o tuse seacă. Nu ceva grav, în alte condiţii poate nici nu aş fi băgat de seamă. Recunosc, m-am speriat puţin având în vedere şi faptul că soţia este însărcinată. Am făcut testul şi vineri mi-a venit rezultatul, este negativ. Am avut emoţii, abia aşteptam să aflu rezultatul. Mulţumesc tuturor celor care s-au interesat de sănătatea noastră, am primit multe telefoane în această perioadă”, a afirmat cel mai bine cotat arbitru român.

Este un moment dificil pentru toată lumea, dar va trece. Trebuie să fim însă atenţi şi să ne protejăm, pe noi şi pe cei apropiaţi nouă. Vom avea timp să facem totul, dar acum trebuie să avem grijă de sănătatea noastră şi nimic mai mult. E tot ce contează. Să fim responsabili şi să respectăm măsurile luate de autorităţi”, a adăugat centralul.

Tată pentru a doua oară: ”O minune de la Dumnezeu!”

La meciul Valencia – Atalanta, disputat la 10 martie în manşa secundă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor (scor 3-4), unul dintre ultimele disputate înainte de întreruperea competiţiilor din cauza pandemiei Covid-19, centralul Ovidiu Haţegan a fost ajutat de Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe la cele două linii, iar Sebastian Colţescu a fost al patrulea oficial. La revenirea în ţară toţi cei patru arbitri au fost nevoiţi să intre în izolare la domiciliu pentru 14 zile.

Între timp, Haţegan a anunțat, prin intermediul unui mesaj postat pe contul de facebook al soției sale, Nicoleta, faptul că va deveni din nou tată. ”De mult timp, noi, toți trei am avut o dorință, un vis, și anume acela de a veni în familia noastră și o fetiță!!!Si atât de mult ne-am dorit a ni se îndeplini acest vis, încât atunci când s-a întâmplat, nu a mai fost un vis, ci o minune de la Dumnezeu!!!I În decembrie, cu trei zile înainte de ziua mea (n.a. 6 decembrie), am primit această veste minunată!!!” Ovidiu și Nicoleta Hațegan mai au un băiețel de 8 ani, Matei.

 

Facebook Comments