Harry și Meghan, invitați de William și Kate la vila lor din Norfolk

by Cristian Dobre

Prințul William și soția sa i-au invitat pe Harry și Meghan să stea în vila lor din Norfolk, Amner Hall, pe perioada Crăciunului, dar ducii de Sussex au respins oferta și vor sta în reședința reginei, scrie The Metro.
În contextul știrilor tot mai multe legate de neînțelegeri între cele două cupluri princiare, presa britanică scrie că Harry și Meghan nu vor locui în conacul spațios al ducilor de Cambridge pe perioada în care vor petrece Crăciunul alături de familia regală. Ducii de Sussex vor sta la regină în Casa Sandringham. „Nu există prea mult spațiu la Sandringham, deci este destul de surprinzătoare decizia de a sta acolo”, a declarat o sursă apropiată cuplurilor.
Acesta a adăugat: „Lucrurile sunt civilizate între cupluri, dar nu petrec mult timp împreună”.

Zvonurile despre neînțelegeri între cei patru au apărut luna trecută, când prințul Harry, în vârstă de 34 de ani, și Meghan, în vârstă de 37 de ani, au anunțat că se mută din Palatul Kensington, acolo unde locuiau împreună cu William și Kate.

Anul trecut, prințul Harry și Meghan au stat la Anmer Hall, casa ducilor de Cambridge și au declarat că s-au simțit „fantastic” cu copiii acestora.

 

Sursa: libertatea.re

 

Facebook Comments