Harrison Ford, erou pentru o femeie implicată într-un accident de mașină

by Dana B.

Harrison Ford s-a dovedit a fi erou și în viața de zi cu zi, nu doar în filmele în care joacă. Celebrul actor a salvat o femeie implicată într-un accident de mașină în California, scrie BBC News. Fără să stea pe gânduri, Ford a tras pe dreapta și a sărit și el în ajutorul femeii care se afla la volanul mașinii.

Polițistul local Matt Alonzo a spus: „A acționat ca un bun samaritean, la fel ca toți ceilalți, și a încercat să ajute înainte de sosirea serviciilor de urgență”.

Ford și alții șoferi aflați în zonă au ajutat-o pe femei să iasă din mașină. Aceasta a scăpat cu leziuni minore, au declarat autorități ziarului local Ventura County Star.

Ford a verificat că femeia era în regulă înainte de a pleca mai departe. El nu a fost martor la accident, prin urmare nu a fost nevoie să aștepte să dea declarații la poliție.

În luna februarie, Harrison Ford (74 de ani) a pus în pericol viața a peste 100 de persoane în timp ce își pilota avionul personal, un model Husky cu un singur motor, și a fost direcționat spre o pistă de aterizare, dar acesta a greșit aterizarea și a deviat pe o altă rută. Astfel, el a ajuns deasupra unui avion al American Airlines, un Boeing 737  cu 110 pasageri la bord și șase membri ai echipajului.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments