Handbalistele de la Crişul încep returul în forţă

by Sorin Haut

După două înfrângeri la rând în seria D a ligii secunde la handbal, Crișul Chișineu Criș a strâns rândurile şi a debutat sigur, în retur. „Alb-albastrele” au trecut cu 33-26 (15-14) de CSU Oradea, echipă pe care o depăşise şi în runda inaugurală a sezonului, în deplasare. În partida disputată la sala „UAV” din Arad, echilibrul s-a rupt în startul reprizei secunde, când Crişul s-a desprins la 19-14, din acel moment distanța de 5-6 goluri păstrându-se constantă, ba chiar la un moment dat au fost şi nouă goluri diferenţă.

Remarcatele echipei arădene au fost extremele Iuga și Petruse, cele două aducându-şi aportul cu nu mai puțin de 13 goluri. Crișul a rulat întreg lotul, iar victoria clară o menţine pe locul 2, în spatele liderului din Târgu Mureş, cu punctaj maxim după şase runde.

Iuga 8, Klimek 6, Petruse 5, Damian 5, Lucușa 3, Boldor 3, Tudose 2, Puț 1 au fost marcatoarele echipei pregătite de Sebastian Tudor. Corha, Salata, Morariu, Iuga și Roman au fost celelalte jucătoare care au intrat pe teren pentru Crişul. În etapa viitoare, arădencele joacă tot acasă, duminică ora 16, cu codaşa Univ.de Vest Timişoara.

Facebook Comments