Handbalistele Crişului se pregătesc să demareze “operaţiunea promovare”!

by Sorin Haut

Divizionara secundă de handbal Crişul Chişineu Criş şi-a făcut planurile pentru reluarea pregătirilor. Ca urmare a măsurilor de relaxare din lumea sportului, decretate de autorităţi începând cu 1 iunie, antrenorul Sebastian Tudor a stabilit reunirea pentru data de 9 iunie. Handbalistele se vor întâlni la arena de fotbal, „Aurel Ardelean” din oraşul de pe Criş, unde se va defășura și prima etapă a pregătirii. Lotul este aproape complet, iar planurile tehnicianului Crişului este de a reveni treptat în pregătire, cu antrenamente colective după data de 15 iunie. Vă reamintim că reprezentanta judeţului nostru pe semicercul feminin a câştigat seria D a ligii secunde, fiind neînvinsă până la acest moment în actuala stagiune.

Sebastian Tudor: “Trebuie să ne recuperăm bagajul fizic”

„Pe 10 iunie facem primele teste pentru COVID-19 și timp de o săptămână, ne vom antrena doar în aer liber. Trebuie să ne recuperăm și bagajul fizic până vom avea acceptul să intrăm în sală pentru antrenamente colective. Sper ca acest lucru să se întâmple după 15 iunie, când am înțeles că urmează un alt set de relaxări, dacă totul decurge bine. Exceptând-o pe Carina Ciui, care se reface după operația de ligamente, toate jucătoarele se vor întoarce la treabă, inclusiv straniera noastră, Milica Golusin. Vom face tot posibilul ca echipa să ajungă cât mai pregătită la turneul de promovare în Liga Florilor”, a declarat antrenorul Sebastian Tudor pentru colegii de la sportarad.ro.

Prima adversară s-a reunit mai repede

CSM Galați, HCF Piatra Neamț (seria A), CSU Neptun Constanța, CSU Știința București (seria B), Dacia Mioveni și CS Activ Prahova Ploiești/CSM Tg. Jiu (seria C), Crișul Chișineu Criș și CSM Târgu Mureș (seria D) sunt cele opt echipe ce și-au câștigat dreptul de a se lupta pentru promovarea în elită. Cel mai probabil, turneul final va avea loc în luna iulie, într-o locație ce urmează a fi stabilită. Prima adversară a formației din județul nostru este Activ Prahova Ploiești, care, conform celor la ziarulprahova.ro, s-a reunit încă din această săptămână.

Facebook Comments