Handbalistele Crişului, debut convingător în noua stagiune

by Sorin Haut

Handbalistele divizionarei secunde Crișul Chişineu Criş au debutat cu dreptul în ediția 2019-2020 a Diviziei A. Disputa din sala UAV Mihai Botez, cu CSU de Vest Timişoara, din prima etapă a seriei de vest, nu a fost chiar o formalitate, descătuşarea consemnându-se abia după pauză. După 15-15 la capătul primelor 30 de minute de joc, echipa pregătită de Sebastian Tudor, cu Boldor – autoare a 11 goluri, dintre care şase de la 7 metri – şi Klimek în zi de gol, a pus o diferență considerabilă pe tabelă până la final, pentru un 36-24 convingător.

Sârboaica Milica Golusin încă nu are drept de joc, iar legitimația lui Pop nu a ajuns la timp de la Federație, astfel că echipa arădeană încă îşi caută formula ideală. Pentru Crişul au jucat: Boldor 11, Klimek 7, Popeanu 5, Damian 4, Ciui 4, Cherecheşi 2, Vezentan 1, Petruse 1, Vrabie 1, Corha, Năstasă şi Puţ.

În celelalte partide ale rundei inaugurale din seria D s-au consemnat rezultatele: Marta Baia Mare – CSU Reşiţa 21-28 şi CSM Târgu Mureş – CSU Oradea 30-24. Sâmbătă, fetele Crişului joacă tot acasă, dar în Polivalenta arădeană, cu Marta. Obiectivul, în acest sezon, e calificarea la turneul final.

 

 

Facebook Comments