Halep, Tecău şi Copil, printre protagoniştii turneului Winners Open

by Sorin Haut

Simona Halep şi Horia Tecău au învins perechea Marius Copil/Gabriela Ruse cu 6-3, 6-4, în meciul de dublu mixt care a încheiat turneul demonstrativ Winners Open, de la Cluj-Napoca. Halep şi Tecău, care vor reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Tokyo în proba de dublu mixt, au obţinut victoria într-o oră şi jumătate. La fel ca şi Halep, arădeanul Copil a anunţat că nu va participa la ediţia din acest an a US Open. Ruse a obţinut dreptul de a juca în meciul de dublu mixt după ce a câştigat turneul Winners Open, după ce a învins-o în finală pe Irina Begu cu 6-4, 6-3.

Gabriela Ruse, câştigătoarea turneului

Turneul, dotat cu premii în valoare de 30.000 de dolari, a fost primul turneu de tenis care a avut loc în România de la ridicarea restricţiilor impuse în contextul epidemiei de coronavirus, pe zgură, la baza sportivă Winners Sports Club din Cluj-Napoca, respectându-se măsurile autorităţilor care reglementează desfăşurarea competiţiilor sportive în contextul pandemiei de coronavirus.

Şase jucătoare românce, la start

La turneu au participat şase jucătoare române, Irina Begu (81 WTA), Irina Bara (159 WTA), Jaqueline Cristian (162 WTA), Gabriela Ruse (177 WTA), Georgia Crăciun (354 WTA) şi Miriam Bulgaru (387 WTA). Accesul publicului a fost interzis, meciurile fiind transmise live pe postul DigiSport şi pe pagina de Facebook a Sports Festival. (agerpres, )

Facebook Comments