Halep şi Copil fac echipă, în weekend, la Sports Festival!

by Sorin Haut

Sports Festival este o experienta unica de festival, un mix intre sport, divertisment, educatie, competitie si distractie. Timp de patru zile, 30 de sporturi sunt expuse in fata publicului pentru a le descoperi, a participa la competitii sportive sau pentru a se bucura de sport de calitate in demonstratii oferite de campioni mondiali.

A doua editie a festivalului are loc intre 13-16 iunie si aduce la Cluj-Napoca nume mari ale tenisului mondial: Simona Halep, Marius Copil, Flavia Pennetta si Fabio Fognini.

Simona Halep și Marius Copil fac echipa pe 15 iunie și joaca impotriva Flaviei Pennetta si a lui Fabio Fognini intr-un super demonstrativ de tenis. La eveniment e anuntat si fostul antrenor al Simonei, Darren Cahill.

În terenul BT arena vor fi 39 titluri ATP sau WTA, din care 3 turnee de Grand Slam si peste 55 milioane $ incasari din premii.

Confruntarea dintre echipa Romaniei si Echipa Italiei cuprinde 3 meciuri si anume:

  • simplu feminin: Simona Halep vs. Flavia Pennetta
  • simplu masculin: Marius Copil vs. Fabio Fognini
  • dublu mix: Simona Halep, Marius Copil vs. Flavia Pennetta, Fabio Fognini

Evenimentul este o initiativa unica in Romania si este menit sa ofere oportunitati prin care publicul sa se apropie de sport intr-un mod activ. (sportsfestival.com)

Facebook Comments