Simona Halep prezintă românilor trofeul de la Roland Garros

by Sorin Haut

Simona Halep va ajunge luni în România cu trofeul de la Roland Garros, primul său titlu major de Mare Șlem. Sportiva noastră de 26 de ani va ateriza la Otopeni și va fi așteptată la Salonul Oficial al Aeroportului Internațional „Henri Coandă” de ministrul Tineretului si Sportului, Ioana Bran, conducerea FRT și de președintele Federației, George Cosac, informează site-ul Federației Române de Tenis.

Marea surpriză este că ea va prezenta marele trofeu în aceeași seară, la Arena Națională! Numărul 1 WTA a confirmat că va fi prezentă, începând cu ora 20:00, la cel mai mare stadion al țării.

„Primăria Capitalei, prin Compania Sport pentru toți, în parteneriat cu Federația Română de Tenis, organizează mâine, 11 iunie 2018, ora 20:00, la Arena Națională, în fața zonei VIP- intrarea oficială, o ceremonie în cadrul căreia Simona Halep, cetățean de onoare al Capitalei, va prezenta românilor trofeul Roland Garros! Toți cei care vor să o vadă pe marea noastră campioană sunt așteptați la Arena Națională! Accesul va fi permis prin străzile Maior Coravu, Pierre de Coubertin și Basarabiei. Intrarea este liberă”, informează un comunicat remis Ziare.com.

De altfel, Halep a confirmat la scurt timp, pe contul personal de Facebook: „Mâine seară la ora 20:00 pe Arena Națională din București voi prezenta trofeul primit pentru câștigarea primului turneu de Grand Slam. Roland Garros 2018. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere! Vă aștept la Arena Națională!”.

Evenimentul va începe la ora 20:00 și va dura în jur de 30 de minute, timp în care Simona le va prezenta fanilor copia trofeului la intrarea de la tribuna oficială, zona VIP, și probabil va ține un scurt discurs. (digisport.ro)

Facebook Comments