Haine și parfumuri în valoare de 200.000 de lei, confiscate la Nădlac

by Andreea Radu

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au descoperit într-o autoutilitară înmatriculată în România, articole vestimentare și parfumuri în valoare de 200.000 de lei, inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.
În data de 05.06.2024, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, polițiștii de frontieră au descoperit în cadrul activității de control, pe sensul de ieșire din ţară, într-o autoutilitară înmatriculată în România, 398 articole vestimentare și parfumuri care purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.
Pe durata cercetărilor, colegii noştri au stabilit că bunurile descoperite aparțin unui cetățean român în vârstă 37 de ani, iar persoana în cauză nu deţinea documente de provenienţă pentru produsele menţionate anterior.
Produsele, în valoare de aproximativ 200.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile ce se impun.

Facebook Comments