Gwyneth Paltrow s-a logodit cu Brad Falchuk

by Dana B.

Gwyneth Paltrow și-a anunțat logodna cu Brad Falchuk postând pe contul ei de Instagram coperta revistei GOOP pe care cei doi apar îmbrățișați, scrie Daily Mail.

Fondatoarea revistei GOOP și producătorul de televiziune au anunțat că ”Suntem incredibil de norocoși că ne-am întâlnit la acest moment din viața noastră, când succesele și eșecurile noastre colective pot servi ca un element de construcție pentru o relație sănătoasă și fericită”.

În cursul zilei de luni actrița a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie cu coperta revistei sale GOOP. Pe aceasta Paltrow apare alături de viitorul ei soț, acesta din urmă îmbrățișând-o.

Actrita, în vârstă de 45 de ani, și producătorul serialului Glee, în vârstă de 46 de ani, s-au întâlnit în urmă cu trei ani pe platourile de filmare și de atunci au început o relație pe care au ținut-o însă departe de ochii presei.

Relația dintre cei doi este diferită de cele pe care le-a avut înainte. De-a lungul anilor frumoasa blondă ieșind cu vedete precum Brad Pitt, Ben Affleck și fostul ei soț Chris Martin, cu care are doi copii.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments