GUVERNUL SUSTINE REDUCEREA CAS SI NEIMPOZITAREA PROFITULUI REINVESTIT

by Sida Voicu

Guvernul României susține pachetul de măsuri de relaxare fiscală și dezvoltare economică, care include reducerea CAS și neimpozitarea profitului reinvestit. Acestea vor fi discutate cu delegația finanțatorilor internaționali, în cadrul vizitei pe care delegația acestora o va face în România în luna aprilie

 

Guvernul României susține pachetul de măsuri de relaxare fiscală si dezvoltare economica anuntate la inceputul acestei luni, care include reducerea CAS și neimpozitarea profitului reinvestit. Toate aceste masuri vor fi discutate cu reprezentantii Comisiei Europene, Fondului Monetar International si Bancii Mondiale, în cadrul vizitei în România care va avea loc în luna aprilie.

După cum a fost anunțat încă de la recenta vizită a delegației finanțatorilor internaționali, de către vicepremierul Daniel Chițoiu (care a condus discutiile cu reprezentantii FMI, BM si CE, alaturi de ministrul Liviu Voinea ) măsurile de relaxare fiscală si dezvoltare economica urmează fi discutate cu aceste institutii în aprilie, pe baza unui studiu care se face cu Banca Mondială.

Guvernul României este dedicat îndeplinirii angajamentelor asumate în cadrul programului de guvernare, care prevede măsuri de relaxare fiscală. Guvernul României susține aplicarea acestora, cu respectarea tuturor obligațiilor luate în cadrul Uniunii Europene, precum și în relația cu partenerii internaționali ai României.

Facebook Comments