Greu cu sârbii! UTA a încheiat stagiul din Slovenia cu o remiză

by Sorin Haut

UTA a încheiat odată cu amicalul din această seară, 0-0 cu Radnicki Nis, cantonamentul de la Rogla. După ce a pierdut în fața Vojvodinei cu 2-1, echipa lui Poenaru nu a putut trece nici de a patra clasată din campionatul Serbiei, care va debuta peste o săptămână în noul sezon intern și va juca și în preliminariile Conference League. Dovadă că prima ligă a Serbiei nu e nici pe departe atât de slabă pe cât credeau unii. Amicalul a avut un ritm destul de bun, angajament, dar fără multe ocazii mari. Ubbink, Batha și Otele, în două rânduri, au fost impreciși la finalizare, la câteva apariții mai periculoase ale arădenilor.

Otele a avut ocazia amicalului, dar și Mociu a salvat

Poenaru nu a mai făcut nicio schimbare la pauză, iar ocazia meciului i-a aparținut lui Otele, care de la 12 metri a tras violent în transversală. Destul de șters în amicale, Keseru a avut și el o tentativă de a pune în pericol poarta, dar fără succes. În minutul 84, Petrov putea decide meciul pentru Radnicki Nis, dar Mociu s-a opus excelent. Finalul testului le-a aparținut sârbilor, care au mai avut alte două oportunități, pentru ca pe o contră, Stahl să pătrundă în viteză în banda dreaptă, dar finalizarea din unghi a fost respinsă de goalkeeperul advers.

Utiștii își află pe drum programul Ligii 1

Mâine, UTA va calători toată ziua spre casă, urmând să-și afle pe drum primul adversar din campionatul ce demarează pe 16 iulie. Utiştii vor avea liber până luni, când se întorc la treabă pentru săptămâna ce ar trebui să se încheie duminică, cu meciul de prezentare cu Ripensia. UTA a jucat ultimul amical din Slovenia cu: Balauru (82 Mociu) – Pătlăgică (80 Maxim), Chindriș, Benga, Hoxallari (85 R. Pop) – Batha (74 Negoescu), Matei (70 Isac) – Miculescu (78 Cibi), Ubbink, Otele (66 Stahl) – Keseru (66 Postolachi). (foto: UTA Arad, facebook)

Facebook Comments